Workshop i lanciers

Workshop: Les Lanciers

 

 

 

Hvornår? 17.11.2018

 

Tid : 11.00 - 14.00

 

Vi danser 2 gange 1 time og 20 min

 

Sted: Himmelev skoles festsal

Underviser: Niels Henrik Hartvigson

 

Pris: 100 kr.

 

Der serveres kaffe/te, kage og lidt frugt i pausen.

 

 

Tilmelding herunder:

OBS! For at få en ligelig fordeling mellem followers og leaders, kommer alle på venteliste til at starte med. Vi fordeler så de tilmeldte manuelt og sender dig et link til betaling, når du er kommet på holdet.

 

 

 

Underviser Niels Henrik er lærer på Salsa Latina i standard- og latindanse hold og har mange års erfaring i at undervise i pardans, linedance og socialedanse.

 

Les lanciers:

 

Les lanciers blev oprindeligt udviklet i England af John Duval i i 1817 og blev meget populær i forskellige former. En af disse udgaver blev udviklet af Joseph Hart, hvis version i midten af 1800-tallet kom til Paris, hvor komponisten J. Mikél komponerede nye melodier til dansen.

 

I 1960'erne nåede Les Lanciers til Danmark, hvor den hurtigt blev populær i de højere sociale lag. August Bounonville gav privattimer i dansen og musikforlaget Wilhelm Hansen udgav noderne arrangeret for klaver. Efterfølgende blev dansen udbredt til en række danseskoler og i begyndelsen af det 20. århundrede bredte den sig til højskoler og i folkedans-miljøer over hele landet, ligesom det blev en tradition på at danse den på gymnasier og læreranstalter.

 

 

 

Vi glæder os meget til at se jer.

 

Salsa Latina

OBS! Du skal være medlem af Salsa Latina for at kunne tilmelde

dig denne workshop.

 

Bemærk også at holdet kan blive aflyst ved for få tilmeldte.

 

Salsa Latina c/o Iben Blum, . Tlf.: 29663307 CVR 31544696