Undervisning bachata

 

Undervisning i bachata hos

Salsa Latina

 

Hos Salsa Latina deles undervisningen i bachata op af jule- og sommerferien, hvilket giver 2 perioder pr. sæson. Èn periode løber i gennemsnit 10-18 ungervisningsgange.

 

Man følger, som udgangspunkt, samme hold både i efterårssæsonen og i forårssæsonen, da de 2 sæsoner hænger sammen rent undervisningsmæssigt.

 

En undervisningsgang er á to lektioners varighed og vi har bachatahold på flere niveauer.

Pt. har vi 4 bachatahold, 3 hold søndag; nemlig bachata for par, bachata let øvet og bachata begynder. Tirsdag aften har vi bachata for de øvede dansere.

 

I bachataundervisningen er det vigtigt med et godt flow i dansen, så vi gør vores bedste med en rimelig kønsfordeling. Derfor kan man ikke forvente at komme på holdet på trods af man har tilmeldt sig.

 

Vær opmærksom på, at alle der tilmelder sig, kommer på venteliste. Vi sammensætter alle hold manuelt.

Tilmelder man sig som par I mere sikre på at få en plads. Tilmelder du dig uden partner, kommer du på hold, når der er en partner af modsatte køn, der tilmelder sig. Det er først-til-mølle princippet.

 

På de hold der ikke er parhold skifter man partner flere gange i løbet af en undervisningsgang, da det er en god måde at tjekke om eleverne/danserne gør det rigtigt.

 

Vi evaluerer løbende på bachataundervisningen og på tilmeldinger fra vores medlemmer.

 

Vi har en holdleder på hvert hold.

Holdlederen er den der sørger for at kønsfordelingen går nogenlunde op dvs.indkalder ekstra dansere, hvis der er afbud. Holdlederen sørger også for at lokalet er klar til dans og lukker og slukker efterfølgende,

Det er også holdlederen,går videre til bestyrelsen, hvis der ønsker/kritik fra medlemmer/instruktør.

 

Se holdene under tilmelding til dans

 

 

Vigtigt:

Vi forsøger, at få det til at gå op kønsmæssigt hver gang, da det er det sjoveste for alle. Det er et stort arbejde. Det er derfor vigtigt der bliver meldt fra i god tid til den holdansvarlige, hvis man er forhindret.

 

Hvis det af den ene eller anden grund ikke går op, skal man vise forståelse, blive i kredsen, holde sig klar til der er partnerskift.

Salsa Latina c/o Iben Blum, . Tlf.: 29663307 CVR 31544696