Undervisning son

 

Undervisning i son hos

Salsa Latina

 

Hos Salsa Latina deles undervisningen i son op af jule- og sommerferien, hvilket giver 2 perioder pr. sæson. Èn periode løber i gennemsnit 10-18 ungervisningsgange. Man følger, som udgangspunkt, det samme hold i efterårsperioden og forårsperioden, da de 2 sæsoner hænger sammen, rent undervisningsmæssigt.

 

En undervisningsgang er á to lektioners varighed.

 

Vi har 2 niveauer, begynder og letøvet.

 

I sonundervisningen er det, som alt vores andet undervisning, vigtigt med et godt flow i dansen, så vi gør vores bedste med en rimelig kønsfordeling. Derfor kan man ikke forvente at komme på holdet på trods af man har tilmeldt sig.

 

Bemrk at alle der tilmelder sig, kommer på venteliste. Vi sammensætter derefter alle hold manuelt.

Tilmelder I jer som par, er I mere sikre på at få en plads. Tilmelder du dig uden partner, kommer du på hold, når der er en partner af modsatte køn, der tilmelder sig. Det er først til mølle princippet.

 

Vores figurer er primært figurer, man kan bruge i fri dans.

 

Undervisningen i son bliver praktiseret i rueda, da det er en god måde at tjekke ud om eleverne/danserne gør det rigtigt + det en nem måde at få skiftet partner på. ( Rueda: betyder hjul og betyder man danser i rundkreds).

 

Vi evaluerer løbende på undervisningen og på tilmeldinger fra vores medlemmer.

 

Vi har en holdleder på hvert hold.

Holdlederen er den der sørger for at kønsfordelingen går nogenlunde op, dvs.indkalder ekstra dansere, hvis der er afbud. Holdlederen sørger også for at lokalet er klar til dans og lukker og slukker efterfølgende,

Det er også holdlederen der går videre til bestyrelsen, hvis der ønsker/kritik fra medlemmer/instruktør.

 

Se holdene under tilmelding til dans

 

 

Vigtigt:

Vi forsøger, at få det til at gå op kønsmæssigt hver gang, da det er det sjoveste for alle. Det er et stort arbejde. Det er derfor vigtigt der bliver meldt fra i god tid til den holdansvarlige, hvis man er forhindret.

 

Hvis det af den ene eller anden grund ikke går op, skal man vise forståelse, blive i kredsen, holde sig klar til der er partnerskift.

Salsa Latina c/o Iben Blum, . Tlf.: 29663307 CVR 31544696