Undervisning salsa

Undervisning i salsa

  

Vi tilbyder salsaundervisning på 6 niveauer hvor 1 er begynder og 5 + 6 er de mest øvede salsadansere.


Fra sæson 2019-2020 tilmelder man sig som noget nyt for hele sæsonen på samme tid. Undervisningen kører fra medio september til primo december og igen fra medio januar til primo maj. Der er ca. 20 - 25 undervisningsgange pr. sæson.


Der er undervisning i salsa tirsdage og søndage. Se alle undervisningsgange klik her


En undervisningsgang er á to lektioners varighed (altså 1,5 time).


I salsaundervisningen er det vigtigt med et godt flow i dansen, så vi gør vores bedste med en rimelig kønsfordeling. Derfor kan man ikke forvente at komme på hold, på trods af at man har tilmeldt sig.


Alle der tilmelder sig, kommer på venteliste. Vi sammensætter derefter alle hold manuelt.

Tilmeld jer som par og få større chance for at få en plads. Tilmelder du dig uden partner, kommer du på hold, når der er en partner af modsatte køn, der tilmelder sig. Det er først til mølle princippet.


Vores figurer er primært figurer, man kan bruge i fri dans.

Så har vi en lille håndfuld rueda de casino figurer, som vi kalder krydderi.


Salsaundervisningen bliver praktiseret i Rueda, da det er en god måde at tjekke ud om danserne gør det rigtigt + det en nem måde at få skiftet partner på.


Rueda: betyder hjul og betyder, at man danser i rundkreds.

 

Efter ønske gennem flere år fra mange af vores medlemmer, har vi lavet en rød tråd gennem alle holdene. Det betyder at der er visse figurer alle holdene skal igennem. Se variationer her

Der kommer ind i mellem nye figurer til på de enkelte hold, derfor kan man ikke finde alle figurer på vores hjemmeside (nogen er ikke optaget endnu).

Vores instruktører er forskellige og deres forskellighed og personlige frihed skal ikke glemmes i dette ;-)


Vi evaluerer løbende på salsaundervisningen og på tilmeldinger fra vores medlemmer.


Vi har en holdleder på hvert hold. (se holdledere her)

Holdlederen er den der sørger for at kønsfordelingen går nogenlunde op (indkalder ekstra dansere, hvis der er afbud). Det er også holdlederen, der har ansvar for at gøre lokalet er klar til dans og lukker og slukker efterfølgende, i samarbejde med resten af holdet.,

Det er også holdledere der går videre til bestyrelsen, hvis der ønsker/kritik fra medlemmer/instruktør.


Se vores hold og tilmeld her under tilmelding til dansVigtigt:

Vi forsøger, at få det til at gå op kønsmæssigt hver gang, da det er det sjoveste for alle. Det er et stort arbejde. Det er derfor vigtigt, at du melder fra i god tid til den holdansvarlige, hvis du er forhindret.


Hvis det af den ene eller anden grund ikke går op, skal man vise forståelse, blive i kredsen, holde rytmen, holde sig klar til der er partnerskift.  For begyndere:  Hold grundtrin.

For mere øvede og kan mere end at holde rytmen:  Lav styling, se på de andre, vær opmærksom på, hvad I selv kan gøre bedre o.s.v., Man står sjældent alene ret længe.

Salsa Latina c/o Iben Blum         Tlf.: 29663307 

CVR 31544696