Undervisning son


Undervisning i son hos

 Salsa Latina

 


Vi tilbyder 2 niveauer i son, begynder/let øvet og letøvet/øvet.


Fra sæson 2019-2020 tilmelder man sig som noget nyt for hele sæsonen på samme tid. Undervisningen kører fra medio september til primo december og igen fra medio januar til primo maj. Der er ca. 20 - 25 undervisningsgange pr. sæson.


En undervisningsgang er á to lektioners varighed altså 1,5 time.


Der er undervisning i son om torsdagen. Se alle undervisningsgange i dansekalenderen klik her


I sonundervisningen er det, som alt vores andet undervisning, vigtigt med et godt flow i dansen, så vi gør vores bedste med en rimelig kønsfordeling. Derfor kan man ikke forvente at komme på holdet på trods af man har tilmeldt sig.


Bemærk at alle der tilmelder sig, kommer på venteliste. Vi sammensætter derefter alle hold manuelt.

Tilmelder I jer som par,  er I mere sikre på at få en plads. Tilmelder du dig uden partner, kommer du på hold, når der er en partner af modsatte køn, der tilmelder sig. Det er først til mølle princippet.


Vores figurer er primært figurer, man kan bruge i fri dans.


Undervisningen i son bliver praktiseret i rueda, da det er en god måde at tjekke ud om eleverne/danserne gør det rigtigt + det en nem måde at få skiftet partner på. ( Rueda: betyder hjul og betyder man danser i rundkreds).


Vi evaluerer løbende på undervisningen og på tilmeldinger fra vores medlemmer.


Vi har en holdleder på hvert hold. se holdledere her

Holdlederen er den der sørger for at kønsfordelingen går nogenlunde op, dvs.indkalder ekstra dansere, hvis der er afbud. Holdlederen sørger også for at lokalet er klar til dans og lukker og slukker efterfølgende i samarbejde med resten af holdet,

Det er også holdlederen der går videre til bestyrelsen, hvis der ønsker/kritik fra medlemmer/instruktør.


Se holdene her under tilmelding til dansVigtigt:

Vi forsøger, at få det til at gå op kønsmæssigt hver gang, da det er det sjoveste for alle. Det er et stort arbejde. Det er derfor vigtigt, at du melder fra i god tid til den holdansvarlige, hvis du er forhindret.


Hvis det af den ene eller anden grund ikke går op, skal man vise forståelse, blive i kredsen, holde sig klar til der er partnerskift. 

Salsa Latina c/o Iben Blum         Tlf.: 29663307 

CVR 31544696