Undervisning kizomba


Undervisning i kizomba hos

 Salsa Latina

 


Uanset om du er nybegynder eller garvet indenfor pardans, så kom og vær med når Salsa Latina i denne sæson tilbyder undervisning i pardansen Kizomba.


Kizomba er skøn, rolig og temmelig ny pardans, som er opstået i mødet mellem dans og musik fra de portugisisktalende lande i Afrika: Angola, Cap Verde, caribisk zouk-musik og europæisk dansefatning. Resultatet er en tæt, elegant og rytmisk dans.


Hvis du er novice inden for pardans, er Kizomba et godt sted at starte, da de grundlæggende trin er simple og rolige. Nogle beskriver kizomba som afrikansk tango fordi, dansen er improviseret og kan skifte mellem forskellige tempolag og pauser. Kizomba er også beslægtet med Salsa fordi dansen er social, festlig og stærkt baseret på rytme.


Tilmeld til kizomba klik her


Se alle undervisningsgange klik her


Undervisningen i kizomba er tilrettelagt således, at der jævnligt skiftes partner. Herved forberedes du på at kunne danse med forskellige mennesker. Kizomba er som andre pardanse baseret på at den ene person fører, og den anden person følger. Som udgangspunkt lærer man enten den ene eller den anden rolle. Vi sørger for der er ligevægt mellem folk, der ønsker at føre eller følge, men der er størst chance for at komme på hold, hvis du selv skaffer en dansepartner.


Om underviser Tobias Trier:


Han er sanger, musiker og skuespiller, uddannet på Almen Musiklærer-uddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Certificeret kizomba-instruktør ved ALC Dance Company i 2017. Han har dyrket pardans siden 90'erne ved siden af karrieren som musiker. han har også studeret traditionel musik og dans i Ghana og på Cuba. Tobias Triers baggrund som professionel musiker giver sig til udtryk i, at vi arbejder med rytmeforståelse, periodefornemmelse og musikkens dynamik.


Vi har en holdleder på hvert hold se holdledere her


Holdlederen er den der sørger for at kønsfordelingen går nogenlunde op, dvs.indkalder ekstra dansere, hvis der er afbud. Holdlederen sørger også for at lokalet er klar til dans og lukker og slukker efterfølgende i samarbejde med resten af holdet,

Det er også holdlederen der går videre til bestyrelsen, hvis der ønsker/kritik fra medlemmer/instruktør.Vigtigt:

Vi forsøger, at få det til at gå op kønsmæssigt hver gang, da det er det sjoveste for alle. Det er et stort arbejde. Det er derfor vigtigt, at du melder fra i god tid til den holdansvarlige, hvis du er forhindret.


Hvis det af den ene eller anden grund ikke går op danser man videre og holder sig klar til der er partnerskift. 

Salsa Latina c/o Iben Blum         Tlf.: 29663307 

CVR 31544696