Caribisk Aften

Der er udsolgt af spisebilletter, men alle er velkommen efter kl. 20.30

Salsa Latina sørger lørdag d. 8. juni 2024 for, at Roskilde Havn syder af tropisk stemning, når vi omdanner den til en Caribisk oase, hvor livebandet Salsa la Vista danner rammen om en fantastisk salsafest.

Kom og vær med til denne fantastiske Caribiske aften, hvor du kan snuse til de forførende latinamerikanske rytmer og drømme dig til fjerne himmelstrøg. Roskilde Havn vil syde af caribisk stemning og danseglade mennesker. Roskilde Havn – der findes ikke bedre sted. En swingende cocktail.

Efter kl. 20.30 er der fri entré, og alle Roskildegensere er velkomne til at kigge forbi og få sig en svingom til live musik med band.

Program

Kl. 18:30 - 20:30: Indgang med spisebillet: Menuen er caribisk gryderet med ris og tilbehør + dessert. 

Kl. 20.30: Danseshow med "Mambo the Vikings" efter middagen
Kl. 20:30 - 24.00: Fri entre - Fri dans til live musik med banded Salsa la Vista
Kl. 24:00: Slut – Hjælp gerne med oprydning J

Pris for spisebillet: 150 kr.

Køb din spisebillet her (udsolgt)

Alle arrangementer er drevet af frivillige kræfter, så hjælp os med at rydde op efter dig selv.

Alle er velkommen til at feste med os. Der er gratis entre efter kl. 20.30.

Om Salsa La Vista
Bag salsabandet Salsa La Vista finder man musikere med hjerter, der banker for de cubanske rytmer. Salsa La Vistas garvede musikere får salsarytmerne til at gribe alle, der er til stede. Bandet spiller en blanding af nye og gamle salsanumre af blandt andre Celia Cruz, Oscar de Leon, Adalberto, Issac Delgado, Juan Luis Guerra og Haila. Musikerne har alle studeret og spillet cubansk musik i længere tid og har erfaring fra orkestre som: Grupo Batá, Havana Club, Candela, Mambo Heat, Salsa Na’ Ma, Cubop og The World.