Sommerdans på Museumsøen

Nyd dejlige danse aftener på Museumsøen hele sommeren

Kom og nyd en sommeraften på Museumsøen med skøn dans. Der er noget magisk over disse fredag sommeraftener. Det syder af tropisk stemning.

Det er gratis og alle er velkommen.

Alle fredage i august kan du danse dig glad til skønne latinamerikanske rytmer på Latin Night på Museumsøen i Roskilde, Denmark.

Vi starter hver gang med en introtime i salsa, son eller bachata fra kl. 19-20. Herefter spiller de skønne bands op til dans fra kl. 20-23.

Kom og vær med og mærk den Caribiske stemning ved havet.

Program for august

Fredag d. 4. august – Latin Night: Kl. 19 - 20 Intro i salsa med Nicky Bondesen - Herefter dans til liveband ”Ritmo Caliente” (primært salsa)

Om Ritmo Caliente
Musikken, der er en blanding af arrangementer af kendte salsa-klasikkere og kompositioner af bandet selv, er krydret og garneret med elementer fra mange genrer til god gammeldaws rumba, der havde sin storhedstid i 20’ernes Havanna. Mixet sammen bliver disse indgredienser og krydderier til en friskpressede, svulstig RITMO CALIENTE. Bandets besætning er også noget udover det sædvanlige. Medlemmerne er blevet samlet ud fra et ønske om at fylde et tomrum på den danske salsascene. Der er ikke noget wannabesalsa over udtrykket, der skærer direkte til benet. De 6 fantastiske musikker vil sikre, at publikum ikke kan sidde stille til musikken. Lineup: Yemi Valdes – vokal Tomas Franck – saxofon Michael Heise – piano Tony Moreaux – timbales Peter Ehlers -congas

Fredag d. 11. august – Latin Night: Kl. 19 - 20 Intro i son med Yuleisy C. Rojas - Herefter dans til liveband ”Salsa la Vista” (primært salsa)

Om Salsa la Vista
Bag salsabandet Salsa La Vista finder man musikere med hjerter, der banker for de cubanske rytmer. Salsa La Vistas garvede musikere får salsarytmerne til at gribe alle, der er til stede. Bandet spiller en blanding af nye og gamle salsanumre af blandt andre Celia Cruz, Oscar de Leon, Adalberto, Issac Delgado, Juan Luis Guerra og Haila. Musikerne har alle studeret og spillet cubansk musik i længere tid og har erfaring fra orkestre som: Grupo Batá, Havana Club, Candela, Mambo Heat, Salsa Na’ Ma, Cubop og The World.

Fredag d. 18. august – Latin Night: Kl. 19 - 20 Intro i salsa med Tanja Sauer Torrendrup. Herefter dans til liveband ”Viva” (primært salsa)

Om Viva
Viva spiller dejlig livlig salsa i perfekt dansevenlige tempoer krydret med et par bachataer ind imellem. Det er et repetoire der er perfekt til dansere. På toppen af det hele ligger Jeanette og Emilios fantastiske vokaler og giver glæde til ørene. Vel mødt til en aften fyldt med dans med Viva.

Fredag d. 25. august – Latin Night: Kl. 19 - 20 Intro i bachata med Emiel Luck / Birgitte Hoffmann - Herefter dans til liveband ”Grupo Candela” (lige dele bachata, son og salsa)

Om Grupo Candela
Grupo Candela spiller autentisk dansemusik fra Den Dominikanske Republik og Cuba, med afstikkere til resten af Latinamerika. En sejt swingende cocktail af lige dele Bachata, son og Salsa. Så fødderne kan ikke stå stille. Så kom og få en sving om eller bage lyt til de velklingende rytmer.