Tilmelding

Velkommen til sæson 2023/2024 hos Salsa Latina i Roskilde

Velkommen til vores nye dansesæson, for både gamle og nye dansere. Vi glæder os alle helt vildt til at komme i gang. 

Vi har fast som sædvanlig fast undervisning i flere stilarter: salsa, bachata, son, kizomba og standard/latin. Se alle hold.

Vi danser i lokaler på forskellige skoler i Roskilde. Se hvor vi danser.

For at modtage danseundervisning hos Salsa Latina i Roskilde, samt deltage i vores mange arrangementer, skal du være medlem af vores forening.
Medlemskontingent koster kr. 75,- pr. år og løber fra 1. maj til 30. april.

Tilmeld dig foreningen eller forny dit medlemskab.

Problemer med tilmelding?

Start med at læse vejledningen her på siden, det er en stor hjælp for os frivillige der står bag det hele.

Har du derefter stadig spørgsmål eller rettelser til indholdet i holdtilmelding så kontakt: Iben@salsalatina.dk eller Britt@salsalatina.dk (standard/latin). 

Tilmelding dans - Vejledning

 • Du skal være medlem af foreningen, for at kunne tilmelde dig danseundervisning.
 • Du finder alle vores hold her på siden. Tryk tilmeld og herefter “venteliste”. Indtast dine oplysninger.
 • Du er selv ansvarlig for at opdatere din profil. Det er især vigtigt, at din mailadresse og dit telefon nr. er korrekte. 
 • Login på din profil 

 • Vigtigt! Du kommer på venteliste ved tilmelding. Dette betyder, at vi har modtaget din tilmelding hos os.
  Er er der plads på holdet sætter vi dig manuelt på hold i løbet af august og du modtager herefter en mail med betalingslink.
 • Tilmelding med dansepartner: Vi anbefaler, at du om muligt tilmelder dig med en dansepartner, da du hermed selv kan bestemme, hvem du vil være fast partner med i den kommende sæson. Vigtigt! Tilføj din/dine dansepartnere i din medlemsprofil (eks. Dansepartner 1: Hans, T1, Kiz.begynder og måske dansepartner 2: Anders, Bachata 1).
 • Tilmelding uden dansepartner: Hvis du tilmelder dig uden dansepartner, står du på venteliste til en leader eller en follower melder sig. I bliver sat sammen, og indtil der bliver løsnet på den sociale afstand, danser du med den som du får tildelt. Vi kan ikke garantere, at det er en, der passer i alder eller størrelse.  (vi prøver dog at se lidt på alderen).
 • Hvis din partner er forhindret, er du selv ansvarlig for at finde en anden. Hvis det er helt umuligt spørg evt. holdlederen om hjælp.
 • Endelig tilmelding/betaling: Når du får tilbudt en plads på holdet, modtager du en mail med et betalingslink. Log ind via linket og betal for holdet.
  (Virker linket ikke: Log ind på din profil via medlemslogin og bekræft din plads (under “hold”) ved at betale med dankort/ e-dankort.)